Ardexx bij RTL LifestyleXperience

Lifestyle Experience newlogo4

Onlangs zijn er opnames gemaakt van de Ardexx brandblussers door het RTL programma LifestyleXperience. Hierin ziet u de vele voordelen van de unieke eigenschappen van de Ardexx brandblussers en uiteraard hoe snel de brandblusser zijn werk doet in het geval van een vlam-in-de-pan.

Dus zet uw televisie komende zondag 9 november om 14.20 uur op RTL4.

Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA): gebruik vetblusser in plaats van blusdeken

vr 31 okt 2014, 16:39

Blusdekens ongeschikt bij frituurbranden

BlusdekenstotaalonveiligRIJSWIJK - Blusdekens blijken totaal ongeschikt voor het blussen van frituurbranden. Dat meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) vrijdag na nader onderzoek. In de meeste gevallen blijken dekens zelfs vlam te vatten meldt de autoriteit.

De NVWA raadt het gebruik van de deken bij een frituurbrand daarom af. Vorig jaar adviseerde de dienst nog om goed op te letten of een branddeken wel geschikt was voor het blussen van frituurbranden. Een aantal dekens bleek bij onderzoek in brand te vliegen. Nu blijkt na uitgebreider onderzoek dat de meeste branddekens ontvlammen bij het doven van een frituurbrand.

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit raadt mensen daarom aan gebruik te maken van een vetblusser. Die is speciaal ontworpen voor het blussen van olie-, vet- of frituurbranden. Blusdekens zijn wel geschikt voor beginnende brandjes of als iemand in brand staat.

Bron: Telegraaf, foto: Telegraaf Media Nederland | Landelijke Media B.V., Amsterdam

Ardexx in eerste TV uitzending "Hallo Nederland"

Op maandag 6 oktober is het nieuwe programma 'Hallo Nederland' van Omroep MAX voor het eerst uitgezonden.
Presentatoren Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel brengen vanaf vandaag dagelijks actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem.

Voor deze eerste aflevering was de kleine brandblusser van Ardexx een item dat werd behandeld.
Per dag ontstaat er in wel 16 huizen door heel Nederland een brand. Dit levert jaarlijks tientallen doden en zo'n 600 gewonden op. Om dit aantal te verminderen heeft Ardexx de kleinste brandblusser ter wereld op de markt gebracht: de Kitchen-Exx

Bekijk hieronder de beelden, waarin te zien is hoe een vlam in de pan wordt geblust met de Kitchen-Exx brandblusser van Ardexx

Bron: Omroep Max

Kleinste brandblusser ter wereld geïntroduceerd

Het Nederlandse Ardexx B.V. introduceert de kleinste brandblusser ter wereld die werkt zonder drijfgas. De brandblussers hebben het Rijkstypekeur van KIWA-NCP en voldoen daarmee aan de Nederlandse én Europese richtlijnen. Met een gewicht van 280 gram en lengte van slechts vijftien centimeter is het apparaat makkelijk te bedienen met één hand. De brandblussers zijn vanuit elke hoek bruikbaar, spuiten schuim en zijn drie jaar houdbaar. Ze hoeven niet zoals traditionele brandblussers periodiek te worden gekeurd en hoeven niet rechtop te staan. En het apparaat doet het ook nog als het op z'n kop is gehouden of is omgevallen. Daarnaast is de blusstof biologisch afbreekbaar en heeft geen negatief effect op elektrische apparatuur.

Certificering

De Ardexx producten zijn officieel gecertificeerd door KIWA NCP.

Industry Pro
Overige blussers

Contactgegevens

Ardexx B.V.
KvK: 59801360
Btw-nummer: NL853649509B01

Klantenservice

T. 088 - 605 62 22

E. info@ardexx.com
Algemene voorwaarden

Disclaimer

socialmedia facebook  socialmedia linkedin  socialmedia twitter  YouTube